Skip to content

Multimedia Systems Center AE

Loading...

Crete Tournet

Crete Tournet

Αναπτύξαμε και εξελίσσουμε συνεχώς τον πληρέστερο Τουριστικό Οδηγό για την Κρήτη στο Internet, σε 6 γλώσσες.
Επισκεφτείτε τον: http://www.crete.tournet.gr

Ιστοσελίδες της Νομαρχίας

Τουριστική Προβολή Νομού Χανίων

Aναπτύξαμε τη δικτυακή πύλη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων (www.chania.eu) καθώς και τον ιστότοπο για την επίσημη τουριστική προβολή του Νομού Χανίων (www.chania.eu/tourism)

ΔΕΥΑΧ, Δήμος

Μας εμπιστεύονται οι Μεγαλύτεροι Οργανισμοί

Έχουμε αναπτύξει και υποστηρίζουμε τις ιστοσελίδες οργανισμών με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.
Δείτε τις ιστοσελίδες των: Νομαρχία Χανίων, Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Νοσοκομείο Χανίων, Αναπτυξιακή Χανίων ΑΕ

Έρευνα

Δεν Επαναπαυόμαστε Ποτέ!

Βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες του αύριο.
Συμμετέχουμε σε Ερευνητικά και Αναπτυξιακά Προγράμματα για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

FORTHnet

Πιο Αποδοτικό Internet με FORTHnet!

Λειτουργούμε το Κατάστημα Forthnet Χανίων και και παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες Forthnet και NOVA.
Συνδέσεις με ADSL, NOVA, Mισθωμένες γραμμές, ADSL, ISDN, PSTN, FORTHnet Wi-Fi, Σταθερή Τηλεφωνία, κ.α.

Newsflash

Η MSC AE είναι εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων σχετικά με το Internet και τα Πολυμέσα.
Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Αρχή Αρχή
Multimedia Systems Center AE
Υλοποίηση ιστότοπου broosco.com Εκτύπωση E-mail

Η Multimedia Center ΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία το σχεδιασμό και υλοποίηση του ιστότοπου broosco.com. Πρόκειται για μία εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης ακινήτων που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, υποψήφιους αγοραστές και πωλητές, προκειμένου να βρουν αξιόπιστες πληροφορίες για την αγορά ή πώληση ακινήτων τα οποία έχουν πιστοποιηθεί από μηχανικούς, δικηγόρους κτλ.

Το broosco.com παρέχει προσωποιημένες υπηρεσίες σε εγγεγραμένους χρήστες και πολλαπλά εργαλεία αναζήτησης και διαχείρισης των ακινήτων. Η υλοποίηση βασίστηκε σε σύγχρονες τεχνολογίες και responsive σχεδιασμό για σωστή παρουσίαση σε mobile συσκευές.

Η διεύθυνση του ιστότοπου είναι www.broosco.com.

 
Website για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εκτύπωση E-mail

Η Multimedia Systems Center ΑΕ σχεδίασε και υλοποίησε τον ιστότοπο για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων. Το website βασίζεται σε φιλοσοφία τύπου social media ώστε να μπορούν οι χρήστες/επισκέπτες, όχι μόνο να ενημερώνονται για κάθε πληροφορία όπως πρόγραμμα, αποτελέσματα και βαθμολογίες, αλλά και να συνεισφέρουν σε περιεχόμενο ανεβάζοντας σχόλια, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.
Ο responsive σχεδιασμός του ιστότοπου εξυπηρετεί τη χρήση και ανέβασμα της πληροφορίας από οπουδήποτε με κάθε είδους συσκευή χρησιμοποιεί όπως laptop, tablet, smartphone κτλ.

Περισσότερα...
 
Υλοποίηση ιστότοπου για το Youphoria Villas Εκτύπωση E-mail

Η Multimedia Systems Center ΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία την σχεδίαση και υλοποίηση του ιστότοπου για το Youphoria Villas, ένα συγκρότημα από έξι αυτόνομες βίλες που βρίσκονται στον Άγιο Γεώργιο Κισάμου, λίγο έξω από το Καστέλι. Οι πολυτελείς βίλες είναι κτισμένες σε προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε καταπράσινους ελαιώνες πάνω σε ένα λόφο με εκπληκτική θέα την χερσόνησο της Γραμβούσας και τα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου της Κισάμου. 

Η υλοποίηση του ιστότοπου βασίστηκε στο ύφος και την αισθητική της μονάδας με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της ιδιαίτερης αισθητικής και των παροχών που προσφέρει. Ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την ομοιόμορφη εμφάνιση των σελίδων σε οποιοδήποτε είδος συσκευής χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (desktop, laptop, tablet, smartphone). 

Η διεύθυνση του ιστότοπου είναι www.youphoriavillascrete.com.

 
Υλοποίηση ιστότοπου για το Mistral Hotel Εκτύπωση E-mail

Η Multimedia Systems Center ΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία την σχεδίαση και υλοποίηση του ιστότοπου για το Mistral Hotel, ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την παραλία του Μάλεμε, στα Χανιά. Το πολυτελές ξενοδοχείο ειδικεύεται στις διακοπές αποκλειστικά για όσους ταξιδεύουν χωρίς παρέα.

Προσφέροντας μοναδικές προσωπικές υπηρεσίες σε άτομα που ταξιδέψουν μόνα, αλλά δεν επιθυμούν να είναι μόνοι, το Mistral Hotel διαθέτει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε ένα ζεστό και φυσικό περιβάλλον. Είναι ιδανικό για ανεξάρτητους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν το καλό φαγητό, την καλή παρέα και τη μαγευτική θέα.

Η υλοποίηση του ιστότοπου βασίστηκε στο ύφος του ξενοδοχείου με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της ιδιαίτερης αισθητικής και των παροχών που προσφέρει. Ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα την ομοιόμορφη εμφάνιση των σελίδων σε οποιοδήποτε είδος συσκευής χρησιμοποιεί ο επισκέπτης (desktop, laptop, tablet, smartphone). 

Η διεύθυνση του ιστότοπου είναι www.singlesincrete.com.

 
Βουλευτικές Εκλογές 2012 Εκτύπωση E-mail

Η Multimedia Systems Center AE με δεδομένη την εμπειρία που έχει αποκτήσει συμμετέχοντας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 και έπειτα, ανέλαβε το έργο της μηχανογράφησης των Βουλευτικών Εκλογών 2012 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 3