Skip to content

Multimedia Systems Center AE

Loading...

Crete Tournet

Crete Tournet

Αναπτύξαμε και εξελίσσουμε συνεχώς τον πληρέστερο Τουριστικό Οδηγό για την Κρήτη στο Internet, σε 6 γλώσσες.
Επισκεφτείτε τον: http://www.crete.tournet.gr

Ιστοσελίδες της Νομαρχίας

Τουριστική Προβολή Νομού Χανίων

Aναπτύξαμε τη δικτυακή πύλη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων (www.chania.eu) καθώς και τον ιστότοπο για την επίσημη τουριστική προβολή του Νομού Χανίων (www.chania.eu/tourism)

ΔΕΥΑΧ, Δήμος

Μας εμπιστεύονται οι Μεγαλύτεροι Οργανισμοί

Έχουμε αναπτύξει και υποστηρίζουμε τις ιστοσελίδες οργανισμών με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.
Δείτε τις ιστοσελίδες των: Νομαρχία Χανίων, Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Νοσοκομείο Χανίων, Αναπτυξιακή Χανίων ΑΕ

Έρευνα

Δεν Επαναπαυόμαστε Ποτέ!

Βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες του αύριο.
Συμμετέχουμε σε Ερευνητικά και Αναπτυξιακά Προγράμματα για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

FORTHnet

Πιο Αποδοτικό Internet με FORTHnet!

Λειτουργούμε το Κατάστημα Forthnet Χανίων και και παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες Forthnet και NOVA.
Συνδέσεις με ADSL, NOVA, Mισθωμένες γραμμές, ADSL, ISDN, PSTN, FORTHnet Wi-Fi, Σταθερή Τηλεφωνία, κ.α.

Newsflash

Η MSC AE είναι εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων σχετικά με το Internet και τα Πολυμέσα.
Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 

Πελάτες και Έργα της MSC

Πελάτες της MSC

Display #
Ταξίδι στη Χώρα των Ιδεών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.mikros-syggrafeas.gr
Ο ιστότοπος «Ταξίδι στη Χώρα των Ιδεών» είναι ένα παιχνίδι, όπως το κυνήγι του του θυσαυρού, και θα σε βοηθά να ανακαλύπτεις τις ιδέες που κρύβουν τα κείμενα που διαβάζεις.
Εναλλακτικός τουρισμός στη Δυτική Κρήτη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.chania-info.gr/
Περπατήστε και ανακαλύψατε τα μυστικά της Χανιώτικης Φύσης. Γευτείτε κάθε προϊόν της Χανιώτικης γης. Κυρίως όμως, αναμειχθείτε µε τους ανθρώπους, καθίστε μαζί τους στο ίδιο τραπέζι, ακούστε τις ιστορίες και τα μυστικά που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας. Βιώστε την Κρητική Φιλοξενία. Ελάτε να γνωρίσουμε τον τόπο και τους ανθρώπους που επιχειρούν εναλλακτικά.
Broosco
- www.broosco.com

Broosco is a real estate search engine dedicated to helping homeowners, home buyers, and sellers find reliable information for buying or selling residential or land estate properties in Greece. Additionally to this detailed source of data, broosco provides decision support tools that help consumers gain access to the most demanding and challenging selection of available properties for sale.

Πολυτελείς Βίλες J&G
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.jgvillas-crete.gr

Στο Κολυμβάρι Χανίων, με τα γαλάζια νερά και τους ήρεμους ανέμους στέκουν αγέρωχες, αρμονικά αρχιτεκτονήματα στον περιβάλλοντα χώρο, δύο σπίτια, δύο οικοδέσποινες, δύο φιλόξενες «κυρίες», η Φιλύρα και η Ιάνειρα. Δύο μεγαλόπρεπα σπίτια φιλοξενίας για επισκέπτες κοσμογυρισμένους, κοσμοπολίτες, λάτρεις του ωραίου, της υψηλής αισθητικής και της εγκάρδιας φιλοξενίας, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Filomathia Greek Language Centre
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.filomathia.edu.gr

Filomathia Greek Language Centre is a well-established institution (2007) whose aim is to make learning Greek an unforgettable experience. Teaching the Greek Language has been of ultimate importance to us respectively to its History and position among the oldest and richest languages of the world emphasizing on its modern aspect and daily use.

ΗaniaLaw
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.hanialaw.gr

ΗaniaLaw is a law firm specializes in corporate/commercial and real estate law. ΗaniaLaw provides for the day-to-day operational legal requirements of our corporate clients covering all potential legal needs in the fields of corporate, commercial, litigation and dispute resolution, property and taxation.

Agrimia Hotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.agrimiahotel.gr

Το Ξενοδοχείο Αγρίμια είναι τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων και βρίσκεται στον Πλατανιά Χανίων στη Δυτική Κρήτη. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ήσυχες οικογενειακές διακοπές.

Τουριστικό site για τα Χανιά και την Κρήτη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.chania.eu/

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα Χανιά και την Κρήτη. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για μονοπάτια Ε4, παραλίες και φαράγγια, καθώς και για την χλωρίδα και πανίδα του τόπου αυτού. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα αναφέρονταιγια την Κρητική κουζίνα και διατροφή.

Πλατφόρμα Εκπαίδευσης και Πληροφόρησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας
- www.microkat.gr/
Ολοκληρωμένη υποστήριξη και συστηματική πληροφόρηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κρήτης, που απασχολούν μικρό αριθμό εργαζομένων σε θέματα επαγγελματικού κινδύνου και ασφάλειας.
Πολιτιστική εταιρεία Κρήτης
- www.pe-kritis.gr/
Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2002 . Σύμφωνα με τις καταστατικές της αρχές οι γενικοί τομείς δράσης της είναι:

* Η με κάθε νόμιμο τρόπο και μορφή καλλιέργεια και προώθηση πολιτισμικών, επιμορφωτικών, εκπαιδευτικών, ενημερωτικών, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.
* H ανάπτυξη Κέντρου Ανάπτυξης και Προώθησης του Αγροτοτουρισμού, καθώς και άλλων μορφών εναλλακτικού τουρισμού, της Κρητικής Διατροφής, της τοπικής ιστορίας, της παράδοσης, με το διακριτικό τίτλο «ΓΑΙΟΠΥΞΙΔΑ».

"Palazzo Loupassi" Βoutique Ηotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.palazzoloupassi.com

Αν αναζητάτε για τις διακοπές σας ένα χώρο ξεχωριστό, μοναδικό , που να σας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή με πρίγκιπες και βασιλιάδες, προσαρμοσμένο στις ανέσεις του σήμερα, επισκεφτείτε το "Palazzo Loupassi" Boutique Hotel.


Βάμος ΑΕ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.vamosvillage.gr/
Η εταιρεία Βάμος ΑΕ έχει σαν σκοπό την ορθή ανάπτυξη και προώθηση της παράδοσης και του ντόπιου πολιτισμού. Ο Βάμος αποτελεί ένα σημαντικό παραδοσιακό τουριστικό προορισμό συνδιάζοντας την αληθινή επαφή με τη φύση, την τοπική κουλτούρα & έθιμα αλλά και την πραγματική ξεκούραση και ηρεμία.
Kerdos Property
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.kerdos-property.gr
Η επιχείρηση ΚΕΡΔΟΣ έχει μια δυναμική παρουσία στην Κρήτη εδώ και 15 χρόνια, προσφέροντας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Βασικός στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αντίστοιχο κέρδος γι' αυτούς.
Βίλα Θαλλώ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.thallo-villas.gr/
Η βίλα θαλλώ βρίσκεται στο γραφικό και ιστορικό χωριό του Γαλατά, είναι μια εντελώς νέα κατασκευή ανάμεσα στα τραχιά βουνά των Χανίων και την ηρεμία των ακτών. Σε σύντομη απόσταση από τα γαλαζοπράσινα νερά του Κρητικού πελάγους, η βίλα θαλλώ προσφέρει πανοραμική θέα των με ανοιχτό καστανί χρώμα ελαιώνων στις βουνοπλαγιές.
Εφημερίδα Πυξίδα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.pyxida.gr/
Η έκδοση ξεκίνησε το Μάρτιο του 2002. Από την αρχή της έκδοσης γίνεται προσπάθεια να «αγκαλιαστεί» οτιδήποτε ανήσυχο κινείται στους χώρους του ενδιαφέροντος της «ΠΥΞΙΔΑΣ».
Κτηματομεσιτικό Γραφείο Λουπάσης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.loupassis.gr/
Η εταιρία μας, Λουπάσης Α.Ε., με την εικοσαετή πείρα της στα ακίνητα, την πλήρη μηχανοργάνωση και το έμπειρο προσωπικό της, αποτελεί εγγύηση για μία επιτυχημένη επένδυσή σας στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Ο Μεσιτικός (κλικ) μας Τομέας διαθέτει ένα πλούσιο αρχείο, από αυστηρά επιλεγμένα ακίνητα προς πώληση.
Φροντιστήριο Προπύλαια
- www.propylaia.gr/
Ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρα των Χανίων. Θα βρείτε πλούσιο υλικό σχετικό με την τριτοβάθμια εκπαίδευση που έχουν αναπτύξει οι καθηγητές του φροντιστηρίου.
Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.elvenizelos.gr
Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε κατανεμημένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με την διοικητική διάθρωση, το εύρος των αρμοδιοτήτων και τις παρεμβάσεις του Δήμου Ελ. Βενιζέλου.
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων
- www.deyax.org.gr/
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) έχει σκοπό: «τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, εκμετάλλευση, διοίκηση και λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, ακαθάρτων και ομβρίων, καθώς και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων της περιοχής Χανίων».
Alkion Hotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.hotelalkion.gr
Auto Club Car Rental
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.autoclub-rentals.gr/

H εταιρεία αυτή προσφέρει αυτοκίνητα για ενοικίαση. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τα αυτοκίνητα που προσφέρονται, για τις τιμές,θα βρείτε χάρτη της Κρήτης και πληροφορίες για την τοποθεσία των τριών καταστημάτων.

Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθέριος Βενιζέλος
- www.elvenizelos-ac.gr/
Η ΝΕΑ ιστοσελίδα ενός από τους κορυφαίους Ελληνικούς γυμναστικούς συλλόγους, του γυμναστικού συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος (βρίσκεται στην 3η θέση στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ανάμεσα στα 306 σωματεία του ΣΕΓΑΣ).
Domina Villas
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.domina-villas.gr/
Δύο σπίτια με υπέροχη θέα στο κρητικό πέλαγος, πλήρως εξοπλισμένα στο πανέμορφο χωριό της Αλμυρίδας.
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης
- www.eas-segas-kritis.gr/
Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κρήτης. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κατέλαβε την πρώτη θέση Πανελλαδικά στην αριθμητική συγκομιδή μεταλλίων στο καθένα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων 2006.

Επίσης κατέλαβε την πρώτη θέση σε αριθμό μεταλλίων και στο σύνολο των τριών πρωταθλημάτων μαζί (Παμπαίδων - ΠΑγκορασίδων - Παίδων Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων 2006).

Element Studio
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.elementstudio.gr
Giorgis Blue Apartments Hotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.blueapts.gr/
Το Gιorgi's Blue Apartments είναι ένα μικρό ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα στον Καλαθά Ακρωτηρίου στα Χανιά.
Ideon Hotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.ideonhotel.gr/
Μέσα στην πόλη των Χανίων και μόλις 50 μ από την πανέμορφη παραλία της Νέας Χώρας, και 200 μ από το Παλιό Λιμάνι, βρίσκεται το οικογενειακό ξενοδοχείο "Ideon". Διαθέτει 20 δωμάτια, όλα με ατομικό λουτρό (ντουζ/WC), τηλέφωνο, κλιματισμό (ζεστό/κρύο), έγχρωμη δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι.
Evgenia Studios
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.evgenia-studios.gr/
Mικρή οικογενειακή επιχείρηση με σύγχρονα, ρομαντικά, λειτουργικά και καθαρά δωμάτια σ' ένα παραδοσιακό ανακαινισμένο κτίριο στην καρδιά της Παλαιάς Πόλεως στα Χανιά της Κρήτης, στο Ενετικό λιμάνι μέσα στην συνοικία Τοπανάς.
Itanos Tours
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.itanostours.gr/
Γραφείο εναλλακτικού τουρισμού στη Σητεία στην Ανατολική Κρήτη. Το γραφείο παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της περιοχής για ποικίλες δραστηριότητες στη φύση καθώς και τη συμμετοχή σε παραδοσιακές δραστηριότητες των κατοίκων της Κρήτης. Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως ιστιοπλοϊα, καταδύσεις, kayaking, πεζοπορία, παραγωγή κρασιού και τσικουδιάς, μάζεμα ελιάς και παραγωγή λαδιού, μάζεμα παραδοσιακών χόρτων, μαγειρική αυθεντικών κρητικών συνταγών κ.α.
Ξενοδοχείο Santa Irene
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.santa-irene.gr/

Στα νότια παράλια του Νομού Χανίων βρίσκεται το χαρακτηρισμένο ως Φυσικού Κάλους χωριό Σούγια.

Στη μαγευτική του παραλία μοναδική για τα χρωματιστά της βότσαλα είναι κτισμένο το ξενοδοχείο μας SANTA IRENE που διαθέτει 14 άνετα μονόχωρα και δίχωρα διαμερίσματα των 2,3,4 και 5 κρεβατιών.

Lissos Apartments
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.lissos.gr/
Το νεόκτιστο συγκρότημα διαμερισμάτων ΛΙΣΣΟΣ βρίσκεται στην πιο τουριστική ζώνη του Νομού Χανίων, το χωριό του Πλατανιά, σε μια μαγευτική αμμώδη παραλία μακριά από πολυσύχναστους δρόμους και με εύκολη πρόσβαση σε κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Πάνω στον αφρό της θάλασσας και σε απόσταση λίγων λεπτών (με τα πόδια) από το κέντρο του όμορφου χωριού προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.
Lissos Hotel - Παλαιόχωρα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.lissos-hotel.gr/
Το ξενοδοχείο Lissos είναι ένα μικρό οικονομικό και φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο στη Παλαιόχωρα.
Παγκρήτιος Συνδέσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.caft.gr/
Στην ιστοσελίδα του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου μπορείτε να βρείτε γενικά και ειδικά θέματα που αφορούν τον προπονητή ποδοσφαίρου, να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της Ο.Π.Π.Ε. και τις δραστηριότητες του συνδέσμου μας, να θέσετε θέματα για σχολιασμό ή διάλογο κ.α.
Silde Studios Apartments
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.silde-apts.gr/

Το Silde Studios Apartments βρίσκεται σε ένα ήσυχο και γραφικό δρομάκι στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Είναι ενα παραδοσιακό σπίτι, το οποίο αναπαλαιώθηκε το 1992 και ανακαινίστηκε το 2007 διατηρώντας την γραφικότητα και την γοητεία του.

Villa Elea
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.villa-elea.gr/
Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Βίλα Ελαία βρίσκονται στη Σπηλιά Κισσάμου, ένα ήσυχο παραδοσιακό χωριό της Κρήτης περιτριγυρισμένο από ελαιώνες, περιβόλια, πλατάνια και άλλα είδη δέντρων. Η Βίλα Ελαία διαθέτει δύο στούντιο στο ισόγειο και τέσσερα στον πρώτο όροφο, με χωρητικότητα δύο έως έξι κλινών και μοναδική θέα σε κάμπους από καταπράσινα ελαιόδεντρα και πορτοκαλιές.
Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑΕ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.anher.gr/
Αναπτυξιακή Νομού Χανίων ΑΕ
- www.anxa.gr/
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ν. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε. συγκροτήθηκε με συναπόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης (Ο.Α.ΔΥ.Κ.) και της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Χανίων, στα πλαίσια της προσπάθειας των φορέων αυτών για διευθέτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της πρώην Περιφερειακής Αγοράς Χανίων και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της ανάπτυξης.
Βίλες Μιχάλης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.michalis-villas.gr/

Βίλες Μιχάλης, βρίσκονται στην περιοχή Χωραφάκια στο Ακρωτήρι. Οι βίλες Μιχάλης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει αξέχαστες διακοπές για οικογένειες και τους φίλους τους για περισσότερο από 25 χρόνια. Παρέχουν μαγευτική θέα στην θάλασσα, αλλά και στο βουνό.

Απολαύσετε εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα, επισκεφτείτε τις διπλανές ηλιόλουστες παραλίες και θα καταλάβετε ποια είναι η πραγματική κρητική φιλοξενία!!

Γενικό Νοσοκομείο Χανίων
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.chaniahospital.gr/
Επισκευθείτε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος" στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Creta Bakery AE (Αρτοποιήματα Περράκης)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.perrakis.gr/
Η Αρτοποιία Περράκη ξεκινώντας από το 1921, συνεχίζει δυναμικά την μακρόχρονη πορεία της στο χώρο των Παραδοσιακών Κρητικών αρτοσκευασμάτων ακόμα και σήμερα.
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα Ανθέα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.anthea-paleochora.gr/
Το Ξενοδοχείο Ανθέα είναι ένα νεόκτιστο κτίριο αποτελούμενο από 17 διαμερίσματα και βρίσκεται στην Παλαιόχωρα.
Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.lexis.edu.gr/
Γνωρίστε τον πολιτισμό και την γλώσσα της Ελλάδας.
Ξενοδοχείο Bicorna
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.bicorna.gr/
Το μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο Bicorna βρίσκεται στην Πλάκα Αποκορώνου και έχει έξι ευρύχωρα, επιπλωμένα δωμάτια, με θέα στη θάλασσα, όπου μπορεί κανείς να μείνει άνετα και να χαρεί τις ολιγοήμερες ή πολυήμερες διακοπές του.
Ξενοδοχείο Νέος Ομαλός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.neos-omalos.gr/
Το ξενοδοχείο Νέος Ομαλός βρίσκεται στο μαγευτικό οροπέδιο του Ομαλού,των Λευκών Ορέων της Κρήτης. Προσφέρει φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για "φυσιολατρικές" δραστηριότητες στην περιοχή. Επίσης το γαλήνιο περιβάλλον του ξενοδοχείου μπορεί να χρησιμεύσει σαν το πιο κατάλληλο καταφύγιο για ξεκούραση μακριά από την ένταση της πόλης.
ΟΑΔΥΚ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.oadyk.gr/
Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης
Εμπόριο Κατεψυγμένων Προϊόντων
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.giannenakis-ae-frozen.gr
Εμπόριο Κατεψυγμένων Προϊόντων "Γιαννενάκης ΑΕ".
Villa Alexia
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.villa-alexia.gr
Ν. Δερμιτζάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.dermitzakis.eu
ΠΣΔΜΗ Χανίων
- www.psdmh-chania.gr
Περιφερειακό Τμήμα Χανίων του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.
Ιστολόγος Γιώργος Αγοραστάκης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.istologos.gr
Diktynna On the Road
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.diktynna-ontheroad.gr
Batis Hotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.batis-hotel.gr
The Beach Hotel Batis is located on the famous Rethymno promenade, overlooking the mediterranean and walking distance 800m from the attractions and activities in the heart of the town.
Melia Studios
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.meliastudios.gr
Το Melia Studios βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους, στο Κάτω Δαράτσο μόλις 4 χλμ από το κέντρο των Χανίων.
Relax Apartments & Studios
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.paleochorahotel.com
Relax Apartments & Studios in Paleochora Chania, Crete Greece
Notos Car and Motorbike Rental
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.notoscar.gr
Notos Car and Motorbike Rental in Paleochora, Chania, Crete.
Γεώργιος Χανταμπάκης ή Χανταμπής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.chantabis.gr
Το Ριζίτικο, οι Μαντινάδες και οι Χοροί της Κρήτης από τις Πηγές τους.
Greece Air Parking
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.grparking.gr
Η επιχείρηση GREECE AIR PARKING - Γ.& Σ. Γερωνυμάκης O.E Λειτουργεί από το 2007 και εδρεύει στον Αερολιμένα Χανίων CHQ. Στόχος της εταιρείας είναι οι παροχή ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών προς τον ταξιδιώτη του Διεθνή Αερολιμένα Χανίων.
Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.zita.gr
Τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου έχουν μακρά διαδρομή και παράδοση στο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι της Κρήτης, ξεκινούν το 1974 την προσπάθειά τους περνώντας μέσα από διαδοχικά στάδια ανάπτυξης μέχρι σήμερα.
Διαμερίσματα Παπαδάκης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.papadakisapartments.gr
To ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων "Παπαδάκης" βρίσκεται στην Γεωργιούπολη, ένα μικρό χωριό της βορειοδυτικής Κρήτης.
Δωμάτια Αστερίνα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.asterina.gr
Καλώς ήλθατε στα Δωμάτια Αστερίνα στις Καλύβες Αποκορώνου.
Αρχοντικό Ευγενία - Arhontiko Evgenia
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.evgenia-studios.gr
Καλώς ήρθατε στο Αρχοντικό Ευγενία!
Τα παραδοσιακά ρομαντικά και λειτουργικά δωμάτια-studios του Αρχοντικού Ευγενία βρίσκονται στην καρδιά της πόλης των Χανίων και συγκεκριμένα στην παλαιά πόλη του Ενετικού λιμανιού.
ΚΛΕΙΣ - Εργαστήρι Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.kleis.gr
Το Εργαστήρι Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού ΚΛΕΙΣ λειτουργεί στα Χανιά της Κρήτης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Mistral Hotel
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.singlesincrete.com

Το ξενοδοχείο Mistral Hotel βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την παραλία του Μάλεμε, στα Χανιά και ειδικεύεται στις διακοπές αποκλειστικά για όσους ταξιδεύουν χωρίς παρέα.
Προσφέροντας μοναδικές προσωπικές υπηρεσίες σε άτομα που ταξιδέψουν μόνα, αλλά δεν επιθυμούν να είναι μόνοι, το Mistral Hotel διαθέτει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε ένα ζεστό και φυσικό περιβάλλον. Είναι ιδανικό για ανεξάρτητους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν το καλό φαγητό, την καλή παρέα και τη μαγευτική θέα.

Youphoria Villas
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.youphoriavillascrete.com

Youphoria Villas situated on the beautiful north-west coast of Crete in the village of Agios Georgios near the small town of Kissamos, the newly built villas have been designed with luxury holiday living in mind and have many innovative architectural and environmentally friendly features throughout.

Γυμναστήριο Palmos
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.palmosgym.gr

Το γυμναστήριο "Palmos" ξεκίνησε να λειτουργεί το 1993 από τους καθηγητές φυσικής αγωγής Βουρδουμπάκη Αντώνη και Τσακίρη Νεκτάριο. Βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Χώρας, πολύ κοντά στο κέντρο και είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αεροβικής γυμναστικής (Star Track, Quinton, Nautilus, SCHWINN, AMT PRECOR) και δύναμης (CYBEX, TECA, Pankos).

Zoi Studios
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - www.zoistudios.gr

Η οικογενειακή επιχείριση Zoi Studios αποτελεί ιδανική επιλογή για ξεκούραστες, φιλικές, άνετες και ιδιαίτερα οικονομικές διακοπές.Βρίσκεται 150 μέτρα από τις 4 αμμώδεις παραλίες της περιοχής των Αγίων Αποστόλων. Διαθέτει ένα ρετιρέ διαμέρισμα και 8 ευρύχωρα studios, με κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στο Κρητικό πέλαγος.