Skip to content

Multimedia Systems Center AE

Loading...

Crete Tournet

Crete Tournet

Αναπτύξαμε και εξελίσσουμε συνεχώς τον πληρέστερο Τουριστικό Οδηγό για την Κρήτη στο Internet, σε 6 γλώσσες.
Επισκεφτείτε τον: http://www.crete.tournet.gr

Ιστοσελίδες της Νομαρχίας

Τουριστική Προβολή Νομού Χανίων

Aναπτύξαμε τη δικτυακή πύλη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων (www.chania.eu) καθώς και τον ιστότοπο για την επίσημη τουριστική προβολή του Νομού Χανίων (www.chania.eu/tourism)

ΔΕΥΑΧ, Δήμος

Μας εμπιστεύονται οι Μεγαλύτεροι Οργανισμοί

Έχουμε αναπτύξει και υποστηρίζουμε τις ιστοσελίδες οργανισμών με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.
Δείτε τις ιστοσελίδες των: Νομαρχία Χανίων, Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Νοσοκομείο Χανίων, Αναπτυξιακή Χανίων ΑΕ

Έρευνα

Δεν Επαναπαυόμαστε Ποτέ!

Βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες του αύριο.
Συμμετέχουμε σε Ερευνητικά και Αναπτυξιακά Προγράμματα για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

FORTHnet

Πιο Αποδοτικό Internet με FORTHnet!

Λειτουργούμε το Κατάστημα Forthnet Χανίων και και παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες Forthnet και NOVA.
Συνδέσεις με ADSL, NOVA, Mισθωμένες γραμμές, ADSL, ISDN, PSTN, FORTHnet Wi-Fi, Σταθερή Τηλεφωνία, κ.α.

Newsflash

Η MSC AE είναι εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων σχετικά με το Internet και τα Πολυμέσα.
Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
Αρχή Υπηρεσίες
  Toggle all descriptions Collapse all descriptions
Υπηρεσίες MSC
Ανάπτυξη Εταιρικών Web Sites

Η ραγδαία αύξηση των χρηστών του internet, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος που συγκριτικά απαιτεί η διαφημιστική προβολή σε αυτό το μέσο και η παγκοσμιότητά του, έχουν δώσει την ευκαιρία σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό να προωθήσει αποδοτικά τα προϊόντα και τις δραστηριότητές του. Καθημερινά όλο και περισσότερα εταιρικά site εμφανίζονται στο δίκτυο.

Τουριστικός Οδηγός για την Κρήτη Crete TOURnet

Το τουριστικό website "Crete TOURnet" (http://www.crete.tournet.gr ) αποτελεί έναν πλήρη οδηγό σχετικά με το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

Crete TOURnetΣυγκεκριμένα το Crete TOURnet παρέχει εκτενή και πλούσια πληροφόρηση για επιχειρήσεις διαμονής, τουριστικά πρακτορεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων, επιχειρήσεις μεταφορών, εστιατόρια, καθώς και για περιοχές και αξιοθέατα του νησιού, λιμάνια και αγκυροβόλια, Κρητική διατροφή, δραστηριότητες κ.α.

Προώθηση ξενοδοχείων και επιχειρήσεων στην Ρωσική Αγορά

Russian Internet (Runet) Marketing

Η Multimedia Systems Center, με βάση την πολύχρονη εμπειρία της στην προώθηση τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του Internet, αναλαμβάνει την καταχώρηση του ξενοδοχείου σας σε ειδικά επιλεγμένες ρώσικες ιστοσελίδες, που διαβάζονται από εκατομμύρια υποψήφιους πελάτες.

Οι κατάλογοι Internet έχουν επιλεγεί από την εταιρεία μας, με βάση έρευνα επισκεψιμότητας ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή διαφήμιση του ξενοδοχείου ή της επιχείρησης στην ρωσική αγορά.

Φιλοξενία WWW Sites και Mailboxes

Η MSC αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων, παρέχει οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας βασίζονται σε σύγχρονους εξυπηρετητές (servers) που συνδέονται με γρήγορες γραμμές στο διαδίκτυο εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή λειτουργία των ιστοσελίδων.

Ανάπτυξη Δικτυακών Εφαρμογών και Συστημάτων

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται να πρωτοπορήσουν στο χώρο τους, να οργανώσουν ηλεκτρονικά το σύνολο των δραστηριοτήτων τους με χαμηλό κόστος και τη μέγιστη ανταποδοτικότητα...

Εγκαταστάσεις Ασυρμάτων Δικτύων ( WiFi, WiMAX)

Η δημιουργία ασυρμάτου δικτύου σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους έχει μία σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων:

  • Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από αντίστοιχη ενσύρματη λύση.
  • Το ασύρματο δίκτυο μπορεί να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος.
  • Η επεκτασιμότητα του ασυρμάτου δικτύου δεν περιορίζεται από χωροταξικές παραμέτρους.

Λόγω των παραπάνω η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε τεχνογνωσία ασυρμάτων συστημάτων τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα. Σε κάθε περίπτωση επιλέγονται τα κατάλληλα ασύρματα συστήματα με γνώμονες το κόστος, την απόδοση και τις ξεχωριστές ανάγκες του πελάτη.

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Υποστήριξη Δικτύων

Το Τμήμα Δικτύων της Multimedia System Center ΑΕ, απαρτίζεται αποκλειστικά από πτυχιούχους Μηχανικούς Η/Υ με ειδίκευση στην σχεδίαση, ανάπτυξη, υλοποίηση και συντήρηση Δικτύων Υπολογιστών και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διασύνδεσης υπολογιστικών συστημάτων σε τοπικό και απομακρυσμένο επίπεδο.

Ανάπτυξη Multimedia CDROMs

H Multimedia Systems Center AE έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για τη δημιουργία multimedia εκδόσεων σε CDROMs.

Ταχύρυθμα Σεμινάρια Πληροφορικής
Η Multimedia Systems Center AE οργανώνει ταχύρυθμα σεμινάρια πληροφορικής για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση αναλαμβάνουν ειδικευμένοι συνεργάτες της με πολύχρονη εμπειρία. Τα τμήματα είναι ολιγομελή (μέχρι 10 άτομα), οι παρουσιάσεις γίνονται με τη βοήθεια βιντεοπροβολέα και παρέχεται ένας υπολογιστής ανά άτομο. Επίσης διατίθεται μόνιμη σύνδεση υψηλής ταχύτητας με το Internet (FORTHnet).
Υπηρεσίες FORTHnet
Κατάστημα FORTHnet Χανίων

Η Multimedia Systems Center AE, στα πλαίσια της μακροχρόνια συνεργασίας της με τη Forthnet, τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, λειτουργεί το εξειδικευμένο κατάστημα Forthnet Shop στα Χανιά.

Forthnet 2play

Η υπηρεσία Forthnet 2play είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να μιλάτε και να σερφάρετε απεριόριστα.

Forthnet ADSL Economy

Για απεριόριστο, ταχύτατο broadband ADSL έως 24Mbps, χωρίς πάγιο ΟΤΕ, με δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων με προνομιακή χρονοχρέωση όποτε και όσο επιθυμείτε, η ιδανική λύση είναι η νέα υπηρεσία Forthnet ADSL Economy! Αποκλειστικά μέσω του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Forthnet Telephony
Μιλάτε...
  • Απεριόριστα σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα
  • Απεριόριστα σε σταθερά σε 43 χώρες
  • 60'/μήνα προς εθνικά κινητά
Forthnet Telephony Economy

Mε Forthnet Telephony Economy μιλάτε... δωρεάν 200 λεπτά* το μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα, για ΠΑΝΤΑ!

Forthnet Dialup

Εύκολη Σύνδεση στο internet με Forthnet internet PSTN/ISDN & με απόλυτη ασφάλεια!

Forthnet και nova μαζί

Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών, μαζί με τη nova, την πρώτη ψηφιακή δορυφορική τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα, προσφέρουν 20% έκπτωση και στις δύο υπηρεσίες για πάντα.

Forthnet Hotspot
Tώρα η Forthnet σας δίνει ραντεβού παντού με το internet! Γιατί μόνο τα Forthnet HotSpot, το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης στο internet στην Ελλάδα, σας προσφέρουν άμεση και γρήγορη Wi-Fi πρόσβαση, όπου κι αν βρίσκεστε!
Search Engine Optimization - Rankings
Υπηρεσίες Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης

logo_rankings.gif H Multimedia Systems Center AE, σε συνεργασία με την εταιρία Rankings παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης SEO επιτυγχάνοντας κορυφαίες κατατάξεις σε Google, Yahoo και MSN.

Διαφήμιση μέσω Πληρωμής ανά Κλικ

logo_rankings.gif H Multimedia Systems Center AE, σε συνεργασία με την εταιρία Rankings παρέχει διαφημιστικές υπηρεσίες μέσω πληρωμής ανά κλικ, σε οποιαδήποτε επιχείρηση σχετίζεται με πώληση προϊόντων, υπηρεσίες, χρηματοοικονομικά, σειρές μαθημάτων στο διαδίκτυο και πολλά άλλα. Προωθούμε τις υπηρεσίες σε κορυφαίες μηχανές αναζήτησης όπως η Google, Overture και MSN. Η υπηρεσία προσφέρει το καλύτερο δυνατό, με στόχο ντην επίτευξη της μέγιστης δυνατής κίνησης προς την ιστοσελίδα σας.